Impressie presentatie Johannus – Studio 350

Impressie presentatie Johannus – Studio 350

Zaterdag 22 september 2018 was bij ons in de showroom de presentatie van de nieuwe Johannus – Studio 350.

Tijdens deze dag waren er doorlopend enkele korte concertjes en demonstraties op de nieuwe Studio 350. Onze speciale gastorganist op deze dag was Bastiaan Stolk. In 2016 is Bastiaan nog uitgeroepen tot de beste amateurorganist in Nederland. Op de Studio 350 heeft hij zich deze dag lekker muzikaal kunnen uitleven. Zowel een mooie liedbewerking als ook stukken uit de de orgel-literatuur klonken zeer overtuigend op dit fraaie instrument
.

Was u zaterdag 22 september niet in de gelegenheid om een bezoek te brengen aan onze winkel ?
Geen probleem want de nieuwe Johannus -Studio 350 en de Studio 150 staan vanaf nu in onze showroom opgesteld.
Onze winkel is te vinden aan de Madeliefstraaat 12 in Nieuw Vennep. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.


De hele dag door konden de bezoekers kennis maken met de prachtige orgels  in onze winkel.
Bastiaan heeft een uitgebreid en gevarieerd programma laten voorbij komen.
Ook was er natuurlijk ook voldoende gelegenheid om zelf even achter een instrument plaats te nemen.

 

   Studio 350

 

De Studio 350 is de nieuwste telg uit  één van de meest succesvolle series van de Johannus-familie. Zoals ook de andere Studio-orgels is het een volledig, toegankelijk én betaalbaar orgel. Natuurlijk is de Studio 350 vooral ook een orgel waarbij qua klank en kwaliteit de jarenlange ervaring van Johannus zichtbaar en hoorbaar is. De nieuwe Studio 350 en de vernieuwde Studio 150  brengen het orgel voor zowel de beginnende als de professionele organist binnen handbereik. De Studio 350 is een orgel met drie klavieren dat NIET verder de kamer insteekt  ( = 97 cm inclusief pedaal ) dan een tweeklaviersorgel.

 

VOLLEDIG ORGEL

De Studio 350 is een volledig orgel en is net als alle andere orgels van Johannus uitgerust met geluid van hoge kwaliteit. Aan dit wereldberoemde geluid zijn geen concessies gedaan. Dat is een principekwestie voor Johannus. Maar liefst 4 prachtige ‘virtuele orgels’ zijn beschikbaar zodat elk soort muziek op de perfecte manier kan worden vertolkt.

 

VOOR IEDEREEN BEREIKBAAR

Toch is de Studio 350 een heel toegankelijk en betaalbaar instrument. Dit orgel is ontwikkeld door Johannus omdat zij vinden dat orgelspelen voor iedereen die dat graag wil bereikbaar moet zijn. De professionele organist die dagelijks studeert, maar ook de hobby-organist die net zijn eerste lessen krijgt heeft met de Studio de echte Johannus-kwaliteit tot zijn beschikking.
De Studio is – de naam zegt het al – een echt studieorgel. Of je nu literatuur wilt spelen of jezelf goed wilt voorbereiden op de begeleiding van de samenzang: dit orgel is een trouwe studievriend. Maar wel een studieorgel met een fantastisch realistische benadering van het pijporgel.

 

                                   


Klik op de bovenstaande afbeeldingen voor meer info over deze orgels.