BERICHT CORONAMAATREGELEN

BERICHT CORONAMAATREGELEN

juli 2020

ONZE WINKEL IN NIEUW VENNEP IS OP DE NORMALE TIJDEN GEOPEND.

We benaderen iedereen volgens de richtlijnen zoals deze zijn aangegeven zijn door het RIVM. Moet hierin enige verandering worden doorgevoerd zullen wij dit natuurlijk hier direct aanpassen. Ieders veiligheid staat hierbij steeds voorop.

In onze winkel vermijden we dus fysiek contact ( zoals b.v. geen hand geven ) en respecteren we de aangegeven onderlinge afstand. De handen kunnen bij binnenkomst in de winkel worden gedesinfecteerd.

Mochten er te veel mensen gelijktijdig onze winkelruimte in willen kan worden gevraagd om even buiten te wachten. De toetsenborden van de instrumenten, de toonbank en het PIN-apparaat worden na gebruik steeds gedesinfecteerd.

Wij vragen aan iedere bezoeker om de aangegeven richtlijnen te volgen zodat iedereen weet zich in een goede en veilige omgeving te bevinden.

Betalingen graag via PIN.

 

 

PIANOSTEMMEN EN REPARATIES AAN DIGITALE ORGELS

Deze activiteiten bij particulieren aan huis zijn weer hervat. Dit kan alleen als er zeer duidelijke afspraken kunnen worden gemaakt waardoor fysiek contact kan worden vermeden. Wij vragen hiervoor dan ook ieders medewerking.

Voor de risicogroepen lijkt het vooralsnog verstandiger nog even af te wachten hoe de situatie zich verder ontwikkeld.

Voor reparaties aan keyboards, digitale piano’s en gitaren kunnen deze instrumenten, zoals gebruikelijk, gewoon worden afgegeven in onze winkel.

 


Zijn er nog vragen dan zijn wij tijdens de openingstijden bereikbaar via de telefoon of email
.