AULA

Johannus – OPUS 250

EXTRA:

  • Uitvoering Licht Eiken
  • Verstelbare muzieklessenaar

Voor gebruik in de aula van een uitvaartcentrum in de regio verhuurde wij regelmatig een klassiek orgel. Speciaal voor dergelijke gelegenheden bieden wij deze mogelijkheid. KLIK HIER voor meer info over verhuur.

Omdat de verhuur toch wel zeer regelmatig voor kwam heeft de uitvaartonderneming voor hun aula nu een eigen orgel aangeschaft zodat deze daar nu altijd beschikbaar is.
Na afwegen van de verschillende opties is hun keuze gevallen op de Johannus OPUS 250. Dit orgel heeft een fraaie klank met ruime mogelijkheden en is eenvoudig verplaatsbaar. Speciaal voor gebruik in de zaal hebben wij de klank van deze OPUS 250 aangepast. De klank is nu wat voller, warmer en steviger dan de huiskameruitvoering. Natuurlijk kan de Johannus OPUS 250 ook zeer ingetogen en bescheiden klinken.


Wij hebben in onze winkel een ruime keus aan nieuwe instrumenten staan. Speciaal voor gebruik in zalen passen wij de instrumenten aan qua klank en volume. Zo wordt voor elke zaal door ons steeds een passend orgel geboden.