Piano’s

PIANO’S  EN  DIGITALE PIANO’S

Wij adviseren u graag bij de aanschaf van een goede piano. In onze showroom kunt u piano’s van verschillende merken en typen beluisteren, bespelen en vergelijken. Wij zijn dealer van o.a Petrof ,Yamaha en Rösler. Het instrument van uw keuze wordt gratis bij u thuis afgeleverd compleet met een hydroceel (voor het op peil houden van de juiste luchtvochtigheid ) en met een gratis stembeurt, circa twee maanden na levering.
Voor meer info over de verschillende modellen van de pianomerken KLIK op het desbetreffende logo hieronder of selecteer de naam in het menu.

Stemmen en onderhoud van piano’s

Onze pianoafdeling verzorgt ook graag het stemmen van uw piano. Naar wens worden de stemmingen één of meer malen per jaar uitgevoerd. Iedere klant wordt opgenomen in ons pianostem-systeem op de computer met daarin vermeld hoe vaak per jaar en wanner een stemming moet worden uitgevoerd. Deze extra service voorkomt dat de stemming en het bijbehorende klein onderhoud niet wordt uitgevoerd omdat u dit, per ongeluk, even was vergeten.

NIEUWE PIANO’S LEVEREN WIJ MET VIJF JAAR GARANTIE!

Digitale piano’s

Naast de gewone “akoestische” piano’s zijn er tegenwoordig, door toepassing van moderne elektronica, meerdere mogelijkheden.

Als eerste is er de “Silence” of “Silent” – piano. Dit is de toevoeging van een digitaal deel aan een normale akoestische piano. Dit geeft een extra dimensie aan het gebruik van de piano. Bij de Petrof-piano’s wordt de Korg KS 30 als standaard piano-module toegepast.

Ten tweede is er de volledig digitale piano. Wij voeren o.a. de bekende Clavinova, Arius en P-serie van Yamaha. Deze series hebben een digitaal gesamplede pianoklank met een ongehoorde klankkwaliteit.

Natuurlijk heeft elke digitale of silent-piano een hooftelefoon-aansluiting om ongestoord te kunnen spelen. De MIDI en/of USB-aansluiting op de digitale instrumenten geeft de extra mogelijkheden voor het aansluiten van een module, sequencer of computer.

Hieronder als voorbeeld de YAMAHA P-125. Dit fantastisch klinkende instrument heeft een adviesprijs van € 751. De kleinere broer van de P-125 is de YAMAHA P-45 met een adviesprijs van  € 526. Beide zijn zowel in het zwart als in een witte uitvoering leverbaar. Kom eens langs in onze winkel in Nieuw Vennep voor een speciale aanbieding.

Gebruikte Piano’s

Regelmatig hebben wij goede gebruikte piano’s en vleugels in de aanbieding.

Technisch worden deze instrumenten door onze eigen pianotechnikers volledig nagezien. Uiteraard is het aanbod van deze gebruikte instrumenten hier steeds wisselend. Kijk in het menu bij occassions voor een greep uit het actuele aanbod.

Langskomen, e-mailen of bellen kan natuurlijk ook.

Onderhoud of grote revisie

Onze pianoafdeling kan uw piano weer geheel herstellen. Van kleine reparaties tot een volledige revisie verzorgen onze piano-technikers graag voor u. Nieuw toetsbeleg, besnaring vervangen, zangbodem herstellen of het geheel vernieuwen van het stemblok nodig bij uw piano?

De piano kan door ons worden getaxeerd. Er wordt dan een rapport opgemaakt over de algehele toestand en met daarbij een indicatie van de waarde van de piano. Vraag hiervoor een offerte aan zodat u aan de hand hiervan de juiste beslissing kunt nemen. Ook het opnieuw spuiten of politoeren van uw piano of vleugel verzorgen wij graag voor u.