Meer mogelijkheden voor de JOHANNUS-ONE

Meer mogelijkheden voor de JOHANNUS-ONE

De Johannus ONE is nu uit te breiden met twee mooie samplesets van extra pijporgels. Naast de standaard aanwezige orgelstijlen in de ONE zijn er nu extra orgelstijlen opgenomen door Johannus. Deze nieuwe samplesets zijn nu GRATIS te downloaden. Na instaleren van deze nieuwe samplesets op de ONE  zijn deze daarna via de knoppen USER 1 en USER 2 te gebruiken.                       

De Johannus ONE beschikte al over vijf orgelstijlen: Amerikaans, Engels, Frans, Duits en Nederlands (default). Vanaf nu kun je daar de orgelstijlen American Strings en Neobarok aan toevoegen.  Zo groeit het aantal stemmen van 80 naar maar liefst 112, en is de ONE dus nóg veelzijdiger.

 

KLIK HIER  of de  afbeelding hierboven om de nieuwe samplesets voor de ONE aan te vragen.

Instaleren van deze nieuwe samplesets zal voor de meesten geen probleem opleveren. Lukt het toch niet goed om deze nieuwe samplesets te instaleren zijn wij, voor al onze klanten, beschikbaar voor de nodige hulp hierbij. Stuur dan een email of pleeg een telefoontje dan lossen we dit samen op. Ook kan eventueel de ONE meegenomen worden naar onze winkel waar wij dan deze uitbreiding kunnen uitvoeren.

 

 

 
De nieuwe samplesets zijn via USER 1en USER 2 te gebruiken* In onze winkel zijn de nieuwe samplesets natuurlijk ook te bespelen op onze JOHANNUS ONE.


KLIK HIER   OM DE DISPOSITIE VAN DEZE UITBREIDING ALS IN TE ZIEN.

 

 

KLIK HIER voor meer info over de Johannus ONE op onze website