Keyboards

De mooiste keyboards

De compact uitgevoerde moderne keyboards zijn er in vele prijsklassen. De fabrikanten brengen zeer regelmatig nieuwe series en modellen uit.

Zelfs in de eenvoudigste uitvoering zijn deze instrumenten zeer uitgebreid qua mogelijkheden. Honderden geluiden, honderden ritmes, een begeleidingsautomaat en nog veel meer is vrijwel op elk instrument standaard aanwezig.
De mogelijkheden en prijzen variëren steeds. Kom eens langs om het actuele aanbod te beluisteren en te vergelijken.

Bij elk nieuw keyboard bieden wij:
een garantie termijn van 3 jaar!

Yamaha

De keyboards van Yamaha zijn wereldwijd toonaangevend. Hoogwaardige kwaliteit, een fantastisch geluid en eenvoudige bediening zijn de in het oog springende kenmerken.

Klik op de afbeelding voor meer info over de keyboards van Yamaha.

 

Nieuw bij Yamaha

De PSR E463 is een nieuw keyboard in de de onlangs opgewaardeerde serie van Yamaha. Het instrument heeft de mogelijkheid met “Quicksampling” om nu met zelf opgenomen ( of gekopieerde ) geluiden aan de gang te gaan. Klik op de afbeelding van de PSR E463 voor de laatste info.

Casio

De keyboards van Casio onderscheiden zich door hun unieke “design” en de verrassende klank. Honderden geluiden en ritmes,  STEREO, aanslaggevoelig, DSP, display, MIDI, aansluiting voor een hoofdtelefoon enz….

Klik op de afbeelding voor meer info over de keyboards van Casio.

Service en accesoires

Nieuwe keyboards leveren wij met DRIE JAAR jaar volledige garantie. Gebruikte instrumenten met 3 of 6 maanden garantie. Mocht in deze periode een reparatie nodig zijn wordt deze kosteloos ( als aan de garantiebepalingen wordt voldaan ) verricht. Onze eigen servicedienst kan ook de reparatie verzorgen of adviseren bij defecte keyboards of orgels.

Gebruikt

Regelmatig hebben wij aanbod van goede gebruikte keyboards. Zie in het menu bij OCCASIONS / AANBIEDINGEN voor meer info.