Content

De orgels van Content worden nu al sinds meer dan 35 jaar ontwikkeld en gebouwd in Ermelo. De orgels worden inmiddels naar vele landen wereldwijd verscheept, waaronder naar het vroegere Oostblok, de VS, Canada en zelfs het Verre Oosten zoals Korea en Japan.

Alom geniet Content waardering en erkenning vanwege de de rijke klank en de technisch hoogwaardige kwaliteit van dit puur Nederlandse orgel. Content is dan ook de laatste jaren uitgegroeid tot een grote naam op het gebied van de digitaal gesamplede orgels.

De instrumenten van Content zijn ontworpen voor gebruik in de huiskamer maar ook voor gebruik in kerken en zalen. De nu in al de orgels toegepaste “Invention Technology” is door Content in eigen huis ontwikkeld. Voor de uitvoering van de klavieren, zweltreden pedalen en houtsoorten en beitskleuren zijn er een groot aantal opties beschikbaar. Scroll naar beneden voor de verschillende modellen.

Wij doen u graag een passende aanbieding voor het orgel van uw keuze!

Nederland kent een rijke orgelcultuur

Al in de vijftiende eeuw werden er orgels gebouwd in onze lage landen.

Zes eeuwen later is er nog steeds een bloeiende cultuur waarin er niet alleen orgels ontwikkeld en verkocht worden, maar waar ook intensief gemusiceerd wordt.

Deze cultuur is ook de voedingsbodem van Content Orgels als een echt Nederlandse producent van digitale klassieke orgels voor de internationale markt.

Meer info over de verschillende series door te klikken
op de onderstaande afbeeldingen van de Content-orgels.