Aanbiedingen bij de LiVE 2P en 3P

Aanbiedingen bij de LiVE 2P en 3P

Speciale introductie-aanbieding

De Johannus LiVE 2P en 3P zijn, evenals de LiVE 2T en 3T, uitgerust met een standaard dispositie. In deze nieuwe virtuele pijporgels wordt, zoals bij alle orgels uit de LiVE-serie, uitgegaan van sample-sets van de mooiste en beroemdste pijporgels.  De dispositie bestaat bij de LiVE 2P uit 44 stemmen en bij de LiVE 3P uit 52 stemmen. Hoewel de disposities statisch zijn in haar fysieke conditie, zijn ze dynamisch in haar gebruik. Wanneer u een register activeert, verschijnt in het display de naam van de oorspronkelijke stem in het geselecteerde pijporgel.

Er kunnen steeds maximaal 5 samplesets gelijktijdig in de LiVE aanwezig zijn maar natuurlijk zijn er nog veel meer verschillende orgels in te stellen. Wilt u weten welke samplesets er allemaal beschikbaar zijn? KLIK dan hier, of kom eens bij ons langs in onze winkel.

 


De LiVE 2P met twee manualen en de LiVE 3P met 3 manualen

 

De Johannus LiVE 2P en 3P zijn een prachtige combinatie van de reeds eerder ontwikkelde LiVE-modellen. Zo hebben ze een imposant positief-meubel dat doet denken aan de speeltafels van de historische pijporgels die u op uw Johannus LiVE bespeelt. Doordat de speakers hoog in het meubel geplaatst zijn, versturen deze de klanken ter hoogte van uw gehoor – wat zorgt voor een optimale klankweergave.

Meer weten over de Johannus LiVE ?  KLIK dan hier of kom eens langs in onze winkel.

Johannus  LiVE-3P

 

Introductie-aanbiedingen Studio en LiVE positievenIntroductie-aanbiedingen Studio en LiVE positievenIntroductie-aanbiedingen Studio en LiVE positievenIntroductie-aanbiedingen Studio en LiVE positievenIntroductie-aanbiedingen Studio en LiVE positieven