De mooiste keyboards

 

BIJ ELK NIEUW KEYBOARD BIEDEN WIJ:

GARANTIETERMIJN VAN DRIE JAAR


De compact uitgevoerde moderne keyboards zijn er in vele prijsklassen. De fabrikanten brengen zeer regelmatig nieuwe series en modellen uit.

Zelfs in de eenvoudigste uitvoering zijn deze instrumenten zeer uitgebreid qua mogelijkheden. Honderden geluiden, honderden ritmes, een begeleidingsautomaat en nog veel meer is vrijwel op elk instrument standaard aanwezig.

De mogelijkheden en prijzen variëren steeds. Kom eens langs om het actuele aanbod te beluisteren en te vergelijken.

BIJ ELK NIEUW KEYBOARD BIEDEN WIJ:

GARANTIETERMIJN VAN
36 MAANDEN !


Huur / huurkoop

Wij bieden de mogelijkheid voor aanschaf van het keyboard naar uw keuze via een aantrekkelijk HUURKOOP systeem. Na één jaar huren kan het instrument gekocht worden met aftrek van al de betaalde huurtermijnen, uitgaande van de geldende adviesprijs.Gebruikt

Regelmatig hebben wij aanbod van goede gebruikte keyboards. Zie in het menu bij  OCCASIONS  voor info.

 

Yamaha

De keyboards van Yamaha zijn wereldwijd toonaangevend. Hoogwaardige kwaliteit en eenvoudige bediening gaan hand in hand.

Casio

De Casio modellen onderscheiden zich door hun unieke "design" en de verrassende klankmogelijkheden.

Al deze keyboards voldoen aan alle eisen van de beginnende maar ook de gevorderde keyboardspeler. Honderden geluiden en ritmes, 5 octaven met "normale toetsen", STEREO, aanslaggevoelig, automatische begeleiding, DSP, verlicht display, MIDI, geheugens voor songs en geluiden, demo's, speciaal design en natuurlijk altijd een hoofdtelefoonaansluiting.

STEEDS MOOIE AANBIEDINGEN !!Service en accesoires

Nieuwe keyboards leveren wij met DRIE JAAR jaar volledige garantie. Gebruikte instrumenten met 3 of 6 maanden garantie. Mocht in deze periode een reparatie nodig zijn wordt deze kosteloos ( als aan de garantiebepalingen wordt voldaan ) verricht. Onze eigen servicedienst kan ook de reparatie verzorgen of adviseren bij defecte keyboards of orgels.
Via onze eigen serviceafdeling kunnen wij u bij reparaties zeer snel van dienst zijn.BIJ ELK NIEUW KEYBOARD BIEDEN WIJ:

GARANTIETERMIJN VAN DRIE JAAR