18 OKTOBER a.s. MUZIKALE AVOND "DE KRACHT VAN MUZIEK"

Hans van Noord

In samenwerking met Uitvaartzorg de Meer verzorgen wij a.s. woensdag 18 oktober een muzikale avond. De bekende musicus Hans van Noord geeft een muzikale lezing met als thema: "DE KRACHT VAN MUZIEK".
De locatie is Uitvaartcentrum Haarlemmermeer; Hoofdweg 1100; Nieuw Vennep  De aanvang 19:00 uur.
Veel mensen luisteren garaag naar muziek van de grote componisten als Bach en Mozart. Anderen zijn fan van John Lennon of Leonard Cohen of houden van filmmuziek of van geestelijke liederen. Welke muziek raakt u ? Hans van Noord vertelt hierover op zijn geheel eigen enthousiaste manier en demonstreert dit met (live) muziekfragmenten.  Hans vertelt over de impact die muziek kan hebben ook speciaal bij een uitvaart en wil u hierbij ook graag nieuwe inspiratie meegeven.

Toegang is gratis. Opgeven via email info@uitvaartzorgdemeer.nl

 

 

OPENINGSTIJDEN VAN DE WINKEL

Maandag

In de ochtend gesloten

13:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 12:00      en

13:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 12:00      en

13:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 12:00      en

13:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 12:00      en

13:00 - 18:00

Zaterdag

09:00                  tot

17:00

 

 Buiten de normale openingstijden alleen op afspraak

 Parkeren voor onze winkel is gratis en er is voldoende plekHet bedrijf is gevestigd te Nieuw Vennep in de provincie Noord Holland, vlakbij Schiphol. Voor het adres en een routebeschrijving zie in het menu bij CONTACT.Levering kunnen in de gehele Benelux maar indien gewenst ook daarbuiten verzorgen.Wij zijn uw specialist voor KLASSIEKE DIGITALE ORGELS en zijn dealer van o.a de bekende orgels van JOHANNUS en CONTENT. Wij adviseren u graag voor zowel thuisgebruik als ook in b.v. AULA, ZAAL of KERK.Ook het nazien en repareren van het  HARMONIUM  verzorgen wij graag voor u.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Onze PIANOAFDELING is zeker ook een bezoek waard.
Wij zijn dealer van o.a. Yamaha en Petrof. Ook met pianostemmen of onderhoud en gedeeltelijke of totale revisie van uw geliefde instrument zijn wij u graag van dienst. 


Op onze afdeling KEYBOARDS en digitale piano's van o.a. Casio en Yamaha staan steeds de nieuwste series instrumenten. Speciaal voor uitvoeren van klassieke muziek voeren wij de CANTORUM VI en de JOHANNUS ONE.


Tevens hebben wij in onze winkel een uitgebreide collectie BLADMUZIEK.
 

Neem ook eens een kijkje in het andere deel van de website bij de PIJPORGELBOUW.